Limonade met grapefruit en munt

Het is tijd voor mijn derde ‘Swiepswoepswap’ van Mandy van Mandyandmore. De eerste keer ging ik aan de slag met een vegetarisch recep en de tweede keer heb ik een granola gemaakt. Voor deze derde ronde ben ik gekoppeld aan Marcella van Borrels & Bites.  

De naam van Marcella’s website zegt het al. Haar site staat vol met heerlijke hapjes en drankjes. Neem vooral een kijkje op haar website als je opzoek bent naar leuke recepten.

Alhoewel heel veel van haar recepten mij aanspreken, heb ik dit keer gekozen voor een drankje. Een limonade wel te verstaan. Zo gek als ik ben op eten, besteed ik op de één of andere manier veel te weinig aandacht aan drankjes. Dit komt denk ik vooral omdat ikzelf bijna altijd water of thee drink.

Voor de ‘Swiepswoepswap’ heb ik het recept ‘Limonade met grapefruit en salie’ op één puntje aangepast. In plaats van salie heb ik munt gebruikt. Het originele recept vind je hier.

Ik ben er van overtuigd dat deze ‘Swiepswoepswap’ mij meer inspiratie zal geven voor het maken van drankjes.

Ingrediënten, voor 2 glaasjes:

  • 2 grapefruits, geperst
  • 250 ml bruiswater
  • Enkele takjes munt
  • Eventueel ijsblokjes

Bereidingswijze:

Verdeel de grapefruitsap over 2 glazen en schenk hier het bruiswater bij. Voeg enkele takjes munt en eventueel wat ijs toe en genieten maar!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s